Vešči prava je edini pravni podkast v Sloveniji, ki sem ga ustvarila, da bi ljudem na razumljiv način predstavila osnove slovenske pravne ureditve.

Preko krajših solo epizod in daljših intervjujev s priznanimi pravnimi strokovnjaki vas izobrazimo o različnih pravnih področjih. Za najboljšo izkušnjo vam predlagam, da začnete s prvo epizodo, saj postopoma gradim pravno terminologijo in poznavanje pravnega sistema. Če pa ste pravno bolj vešči, lahko takoj skočite v epizodo na temo, ki vas zanima.

SPREMLJAJTE NAS

Zadnji podkasti

Osnove ustavnega prava

Intervju z asist. Ano Samobor.

Brskajte med sezonami

Ana, podkasti so super! Včeraj sem poslušala 2, kar tako za lahko noč. Sila uporabna zadeva, zelo jasna in uporabna razlaga. Hvala.

Zdravo. Nedavno sem poslušal par tvojih podkastov in moram reč, da sem navdušen! Ful dobra ideja (all-together), da si se lotila česa takega, ful pozdravljam... Konkretna, bogata vsebina in zlo priročna.

Spoštovani. Glede na dejstvo, da vas poznam kot predavateljico vaj na faksu, kjer ste strogi, moram reči, da so mi podkasti zelo všeč in poučni. Hvala, da delite znanje tudi preko podkastov.

Pozdravljena Ana. Najprej naj omenim, da so mi vaši podkasti super, prav tako vprašanja in odgovori na IG. Všeč mi je, ker date realne in vsakdanje primere, od tega sem prepričana, da bralci odnesemo največ - hvala za to!

Živjo Ana! Super podcast! Tega prava se jaz tudi kar "branim", zdaj ko pa je sestrična šla študirat in mi z navdušenjem razlaga, kako je fajn, pa sem rekla, no, bo čas, da kaj zvem o tem, da bom vsaj delno "kompatibilna" sogovornica. Ampak res super. Zelo uporabne stvari! Hvala!

Ana, pozdravljeni. Odločila sem se vam pisati, ker že dalj časa z veseljem spremljam vaš podcast, saj je dobro pripravljen in informativen (tudi med pravniki se naučimo kaj novega) in ga z veseljem tudi priporočam naprej.

Draga Ana, odkar ti zvesto sledim, ker sem kot prevajalka brez pravne izobrazbe, postajam strokovnjakinja za marsikatero pravno področje. Tvoji gostje so super, fajn profiji na svojih področjih in kdo bi rekel, da me bo pravo kdaj tako zanimalo! Kot praviš tudi sama, da premalo znanja lahko fajn škodi. Kar tako naprej in na še mnoge oddaje!

Type at least 1 character to search
a
Instagram:
This error message is only visible to WordPress admins

Napaka: vir ni bil najden.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Elsewhere:
en_USEnglish