Vešči prava je prvi podkast v Sloveniji, ki ti na razumljiv način predstavi slovensko pravno ureditev.

Podkast je sestavljen iz krajših solo epizod na izbrano temo in daljših intervjujev s priznanimi pravnimi strokovnjaki, ki ti nudijo pravni nasvet in izobrazijo o različnih pravnih področjih. Za najboljšo izkušnjo ti predlagam, da začneš s prvo epizodo, saj postopoma gradim pravno terminologijo in poznavanje pravnega sistema. Če pa si pravno bolj vešč, lahko takoj skočiš v epizodo podkasta na temo, ki te zanima in osvojiš novo pravno znanje.

SPREMLJAJ PODKAST:

Zadnji podkasti

Osnove ustavnega prava

Intervju z asist. Ano Samobor.

Brskaj med sezonami 

MNENJA O PODKASTU

Ana, podkasti so super! Včeraj sem poslušala 2, kar tako za lahko noč. Sila uporabna zadeva, zelo jasna in uporabna razlaga. Hvala.

Ana, podkasti so super! Včeraj sem poslušala 2, kar tako za lahko noč. Sila uporabna zadeva, zelo jasna in uporabna razlaga. Hvala.

Spoštovani. Glede na dejstvo, da vas poznam kot predavateljico vaj na faksu, kjer ste strogi, moram reči, da so mi podkasti zelo všeč in poučni. Hvala, da delite znanje tudi preko podkastov.

Živjo Ana! Super podkast! Tega prava se jaz tudi kar "branim", zdaj ko pa je sestrična šla študirat in mi z navdušenjem razlaga, kako je fajn, pa sem rekla, no, bo čas, da kaj zvem o tem, da bom vsaj delno "kompatibilna" sogovornica. Ampak res super. Zelo uporabne stvari! Hvala!

Ana, pozdravljeni. Odločila sem se vam pisati, ker že dalj časa z veseljem spremljam vaš podkast, saj je dobro pripravljen in informativen (tudi med pravniki se naučimo kaj novega) in ga z veseljem tudi priporočam naprej.

Draga Ana, odkar ti zvesto sledim, ker sem kot prevajalka brez pravne izobrazbe, postajam strokovnjakinja za marsikatero pravno področje. Tvoji gostje so super, fajn profiji na svojih področjih in kdo bi rekel, da me bo pravo kdaj tako zanimalo! Kot praviš tudi sama, da premalo znanja lahko fajn škodi. Kar tako naprej in na še mnoge oddaje!

Type at least 1 character to search
a
Instagram:
This error message is only visible to WordPress admins

Napaka: vir ni bil najden.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Elsewhere:
en_USEnglish